Kevät 2015

Kuutamohiihto järjestettiin 6.2.2015

Vaikka lumitilanne oli koko talven huono, kuutamohiihdon ajaksi saatiin ladut aikaiseksi. Osallistujia oli kaiken kaikkian 78 ja kuukin ilmestyi näkyviin juuri hiihdon jälkeen klo 20:00...

 

 

 

 

 

 

 

 

Laturetki hiihdettiin 1.3.2015 ja jälkihiki 2.3.2015

Sukevan laturetki täytti tänä vuonna 30 vuotta. Hiihtäjiä laturetken juhlavuotena oli yli 150, lauantaina kävi kuittaamassa 110 ja sunnuntaina 43 laturetkeläistä. Lisäksi joillakin hiihtäjillä oli niin kiire, etteivät joutaneet pistämään nimeään osanottovihkoihin.

Keli oli hieman ongelmallinen, mutta pitopohjat ja hyvin tehdyt voitelut helpottivat hiihdosta nauttimisessa. Luukkosen Pekka hiihteli perinteiseen tyyliinsä ikävuotensa täyteen, taisipa tulla reilustikin yli 60 km:n lenkki. Sirviön Sari oli ”houkutellut” Sonkajärveltä poikaystävänsä Roopen vanhempineen mukaansa ja he taittoivat reippaasti yli 40 kilometrin matkan eikä näyttänyt tuntuvan missään.

Suurin osa hiihti kuitenkin 20 kilometrin lenkin, valittavana oli myös hieman lyhyempi, 15 km lenkura.

Latuihin oltiin tyytyväisiä ja toivottiin hiihtomahdollisuuksien Sukevalla säilyvän myös tulevaisuudessa kunnossa.

Laturetkelle osallistui myös nuorempaa joukkoa.

Mila Ovaskainen 6 v hiihti useita kilometrejä. Voitelukin tuntui sattuneen kohdilleen. 

Sukevan järven ympäri pyöräiltiin 17.5.2015

 

Olipas semmoiset olosuhteet, että harrastelijat jäivät kotiin! Tuulimittari näytti parhaimmillaan 12 m/s ja vettä tuli välillä oikein rapsakasti. 17 urhoollista pyöräilijää kiersi lauantaina Sukevanjärven. Onnetar suosi arvonnassa Katri Komulaista ja Pekka Luukkosta. Arvokkaat palkinnot odottavat

Tapahtuman tuotto sijoitetaan kokonaisuudessaan defibrillaattorikeräykseen.

Pyöräilyn järjestivät Sukevan Kisa ja Järvenpää- Kukkopuro kylätoimikunta.

Esa Meriluoto ja Kiw Singpet tulivat Kuopiosta Sukevalle pyöräilemään. Ehkä seuraavalla kerralla sääkin suosii? Huumoria riitti säästä huolimatta .