Syksy 2014

Kuva hölkän lähtöpaikalta

Sukevan hölkkä ja kylämarkkinat

Sukevalla järjestettiin lauantaina 23.8 yhteiset myyjäiset ja hölkkä. Idea on osoittautunut toimivaksi, näin juoksijoille ja juoksun seuraajille voidaan tarjota pientä purtavaa, kahvia sekä paikalliset myyjien tuotteita.

Kymmenen jälkeen alkoi parkkipaikalla melkoinen liikenne ja kyläkeskuksen pysäköintialue kävikin ahtaaksi.

Tiina Eskelinen lämmitteli juoksijajoukon alkujumpalla, Kisan puheenjohtaja Pekka Mikkola toivotti osallistujat tervetulleiksi ja antoi lähtöpamauksen klo 12:00.

Hölkkään ilmaantui reilusti yli 100 osanottajaa. Miesten sarjan nopein oli Veljo Liplap Iisalmesta ja naisissa kiireisintä vauhtia piti Niina Jämsen Kajaanista. Hölkkäsarja 7 km:llä naisissa kiireisin oli Eija Hartikainen Mikkelin Kilpaveikoista ja miehissä Drammeh Aboubakary Kajaanin Kuohusta. Huomioitava on kajaanilaisen Paavo Kettusen vauhti puolimaratonilla. Paavo juoksee vuoden päästä seitenkymppisissä ja on ollut vuosikausia Suomen parhaimpia kestävyyjuoksijoita sarjoissaan.

Kisan puuhamies Kalervo Sirviö jakoi kaikille mitalit ja sen lisäksi huolehti myös muustakin palkintopolitiikasta.

Kisa kiittää kaikkia tapahtumaa tukeneita tahoja, ilman tukeanne tämäkään ei olisi toteutunut.

 

Komulaisen Seppo Sukevalta on maratonien suurkuluttaja, juossut reilusti yli 100 kokonaista maratonia. Seppo on innostanut koko perheensä juoksemaan, kuvassa puolimaratonin taivalteinen tyttöjensä kanssa

 

HUOM: Kuntovihkoihin tuli vuoden aikana kaikkiaan 10698 kirjausta!!!

Pyöräilyn nopein

Pohjois-Savon mestaruustempoajot 22.9.2014

 

Nopein oli Vesa Penttilä Kisasta. Tarkemmat tulokset tulospörssi-sivuilta.